Thursday, July 5, 2012

Transformasi

Assalamualaikum kawan-kawan....

Kc just nk share psal mekap...2 tahun sudah berlalu...hehe...Kc nk citer make-up masa hari persandingan kc di Dewan Putrajaya di sponsor oleh kakak ku tercinta...Katanya nk cari make-up artis... :) Maklumlah mata kc ni sepet...mmg agak susah nk make-up...Hehe...lagipun, mmg dah serik dengan mak andam make-up kc time tunang...huhu..nak nangis kc lepas tgk muka kc lpas dia mekap..kc siap pegi cuci2 sikit...sbb atas hidung rasa gelaappp...hehe...Masa kc tunang tu, mak andam tu mmg baru2 jer nk belajar...dia x bagi sape2 tgk masa dia tgh mekup kc...mmg x professional lah...adik kc nk amik gambar pon, dia x kasik...pelik kann?? hehe...so masa kawin, terus amik mak andam & pakej kat kedai lain...

So kc just nk citer masa tukang mekup artis tu jumpe kc..dia agak terkejut sbb mata kc betul2 sepet katanya...hehe...dia cakap x pernah lagi mekap costumer mata mcm kc...tp dia kata, dia akan cubaa...hehee...so kat bawah ni adalah satu transformasi...kc suka & terkejut tgk muka kc sendiri...wahhh!!! TQ k.long sebab sponsorr make-up artis ni... SUE DERINA MAKE-UP ARTIST/SUE BEAUTIFUL TOUCH...TQ jugak kak sue... :)

Apa pendapat kawan-kawan???Hehee...




Inilah kali pertama & mungkin kali terakhir kc mekap mcmni...hehe...Bila lagi nk mekap beriya mcmni kan...Oklah kwn2...tq sbb sudi baca kisah yg singkat ni...hehe... bye bye...tqq


2 comments:

saye pika said...

waaaaaaaaaaaaa...sudah bertukar wajah blog ini sama mcm tuan empunyer blog....:P

Ayu Jannah said...

pika...explore skit & jupe yg berkenan,..apa lg..try apply jadi...suka hatiii...heheee...tq piqahh...

Post a Comment

Utusan rindu buatku <3